January 17, 2011

Jawatan Kosong Untuk diisi segera

Contoh produk yang dipasarkan.

Assalamualaikum
Kepada kawan2 dan rakan2 blogger, sesiapa yang berminat nak bekerja, atau tengah menganggur tak tau nak buat ape, takda kerja, ni aku nak tawarkan kerja kosong utk diisi di company tempat aku kerja, butir2 jawatan seperti tertera di bawah

Jawatan kosong yang diperlukan :

PEMBANTU JUALAN DAN PEMASARAN/SALES ASSISTANT
Gaji Basic antara Rm 750-800
Komisyen disediakan, minimum RM300 sebulan dan mampu untuk mencecah hingga
RM 2000++
Claim PETROL dan maintenance untuk kenderaan dan Bil telephone/topup
kelebihan utk pertimbangan : perlu ada kenderaan sendiri tak kisah samada kereta atau motor.

waktu kerja : isnin sampai jumaat 9 pagi - 5.30 petang
sabtu minggu pertama dan ketiga 9pagi -1 tengahri

Kelayakan memohon: ada sekurang2nya spm, rajin, tak segan2 x bertempat... ada inisiatif sendiri utk lebih maju, tidak keberatan untuk bekerja di luar kawasan, tidak berkira jika perlu bekerja lebih masa jika diperlukan.

Spesifikasi Kerja: Service di pasaraya2 sperti Mydin,giant,tesco,carrefour dan sebagainya, memeriksa baki stok/produk di rak dan stor, berjumpa Buyer untuk request order, menyertai expo dan karnival, mencari buyer2 baru, collect payment, rekod jualan dan kutipan.
Advantage jika anda mampu bertutur dalam bahasa inggeris untuk kemudahan naik pangkat. membantu jualan export bersama pengurus pemasaran.

Lokasi : Hq office di Taman samudra Batu caves Selangor,
Kilang di Pandamaran Port Klang dan Kampung Batu Kuala Lumpur.

suasana tempat kerja yang sangat kondusif untuk membina karier anda, dan ruang anda untuk pergi jauh dan dinaikkan pangkat terbuka luas dengan pembukaan kilang baru yang tidak lama lagi!

KEKOSONGAN UNTUK 3 TEMPAT SAHAJA!

tunggu apa lagi?
jika minat, hubungi Pengurus Pemasaran Aka Tuan Blog.
Mohamed Zulfikar Ibni Mohamed Hazri
tinggalkan komen dan No telephone anda di ruangan komen, dan jika anda segan anda boleh tinggalkan pesanan di inbox Fb aku.

P/S aku tak letak no phone kat blog ni, bimbang nanti kalau ada buat entry panas org kacau plak....(adakah aku paranoid atau perasan lebih?) :) :P

7 comments:

  1. hahaha tdo lmbt mmg nk tgu entri ni!!! :P

    ReplyDelete
  2. entry ni bukan yg dimaksudkan... ni entry iklan... entry yg akan dibuat adalah analisis kenapa mahasiswa susah nak cari kerje... :P

    ReplyDelete
  3. mak x lama lg boyot sapa la nak amik mak keja kan Nyah.. kekekekeke

    ReplyDelete
  4. wahhh dah ngandung ke nok??? tahniah2... ni yag tak sabar nak jadi uncle ni... ko nanti jgn main lekit2 selalu tau.. nanti habis melekit2 anak ko bederet mcm botol kicap... hehehe

    kalau nak kerje... try je la... takper... dah nak terberanak nak buat mcm mane kan...

    ReplyDelete
  5. sy berminat utk berkerja dan sy nk tanye lah asrama ada tak ni no fun sy 0176696917

    ReplyDelete

Tempoyak 101

Assalamualaikum. Apakah sakti benar tempoyak ini? Tempoyak ini mitos atau urban legend dia banyak, sama banyaknya ia dengan mitos ...