February 14, 2011

Hadiah Birthday dari Nuffnang dan TGV cinemas TQ

Inilah 4 pass wayang tersebut, hurmmphhh esok cuti, boleh la pegi Jusco Bukit Tinggi layan movie..nak tengok cerita ape ye?

Assalamualaikum dan selamat petang,

Hari ni aku rasa seronok sebagai seorang Blogger, walaupun aku memang selalu seronok, tapi hari ni aku 2, 3 kali lebih seronok, jadi kalau ikutkan hukum penaklukan mantik, ia sudah tidak lagi menjadi seronok sebaliknya, duaronok dan tigaronok, hehe..

TGV Cinemas Sdn Bhd telah menaja 4 pass menonton wayang kepada aku bersempena dengan hari jadi aku, ia disalurkan melalui Nuffnang, jadi terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada TGV dan Nuffnang . Dengan hadiah ini, hari ni aku merasa sangat dihargai sebagai blogger dan telah merasa habuan secara lansung...yeayyy dapat tengok wayang free :)

* Cayalah Nuffnang dan TGV (orang memberi kita merasa, orang berbudi kita berbahasa)

Tadi dalam perjalanan nak jumpa Klien, aku singgah dekat office Nuffnang di Jalan Yap Ah Shak, KL untuk menuntut hadiah, dapat la jugak tengok keadaan opis diorang, dinding kaler oren ceria, staff semua casual rilex, pakai jeans dan roundneck, takda kerenah birokrasi dan semua buat kerja main internet mcm dekat CC.. hehe...lagi satu yang aku pelik, bangunan2 area jalan tu kan, ade dekat nak 4 ke 5 bangunan nama start dengan Heritage..keliru jugak nak cari opis dia tadi..

Cuma delimanya di sini, adakah aku akan menggunakan 4 pass wayang itu secara serentak dengan menjemput kawan2, atau aku tengok satu persatu (dapat tgk 4 wyg kan) betul ke cara mcm ni, ke aku yg salah paham?...ahh lantakla, janji aku duaronok dan tigaronok...


P/s UuUUuUuuHAIiiIIi....adakah excited sorang2 itu juga dikenali sebagai syok sendiri? :P

16 comments:

  1. apa lagi buat la amal pd kawan2.. kekekeke

    ReplyDelete
  2. boleh je ajak ko... tapi kang Pak Lekat datang bawak senapang gajah mcm mane? hahahaha

    ReplyDelete
  3. jom join GA mommy
    http://kasihmommy.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

    psst, bestnya dapat tengok wayang..

    ReplyDelete
  4. uit..besnyooo!xpo2,besday sy pon bulan neh...meh share adiah tu ngan sy.wakaka

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum baby~~~ ehem2 ;) wink wink.. ermmm..tak nak ajak i sekali ke? i pun nak seronak jugak mcm you...:D (sengih mcm kerang busok)

    ReplyDelete
  6. seronok!!! hehe.. x sbar nk smbut hari jadi gak.. mane tau nnt nuffnang baik ati bg pass utk tgk wyg gak..

    ReplyDelete
  7. hehehe.. dlu pun dpt mcm nie jugak.. tp x claim pulak.. sbb bz... heheh


    oh ada 4 tiket ker???
    *hai ikar... -_*~ wink..
    hahahha

    ReplyDelete
  8. hehehehehehe...(balas komen sambil sengih sorang) hehehehehehehehe...

    semua main wink2 nampaknye... :) ^-^ wink....

    ReplyDelete
  9. ko nak kongsi dengan aku kannnnn?

    ReplyDelete
  10. best2...tanak kasi gua ker bro..hehe

    ReplyDelete
  11. haha...tiket ade empat... yg ajak tengok sesama 11 orang.. ape kate kalau kita kerat sikit tiket ni.. :) hehehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah... sedapnye dapat tengok wayang free... pehh peh.. peleyepppeeehhh...

    ReplyDelete
  13. Palepa pa pa le payapeeehh peh peh pehhh pelayepepeppeeeeehhhhh

    ReplyDelete
  14. helloooo...sy pon baru dpt smlm...seronok duaronok tigaronok jugakkk...hihihi..

    salam kenal :)

    ReplyDelete

Review Myvi 2018

Assalamualaikum Aku yakin mesti ramai dah survey  Perodua Myvi model 2018 kan, mesti korang teruja nak tahu ulasan, best sangat ke MYVI ba...