March 28, 2011

Terima Kasih Suria Lekat Lekit Gurl Untuk Header Baru

Assalamualaikum...

Header yang telah dihadiahkan oleh Suria Lekat Lekit Gurl,Katanya buat dalam masa setengah jam, cantik betul untuk hasil setengah jam, nak harap aku 2 bulan pun tak siap2..hahaha

Entry kali ni didedikasikan khas untuk Puan Suria The lekat Lekitgurl @ Abby Funny di atas kesudian beliau dengan rela hati dan penuh keihklasan telah buatkan header baru untuk aku... cuba korang tengok kat atas.. tengok header blog aku yang tertulis Rasa Hati dengan muka aku yg di shadow2 kan ala2 mcm pertunjukan seni galeri newyork...cantik dan simpel kan? sesuai sangat aku rasa bila matchingkan dengan template blog baru aku ni....

Mungkin Suria abbyfunny rasa terpanggil untuk buatkan header secara ProBono ni lepas tengok rayuan mohon bantuan aku dalam entry INI kot. aku memang tak cukup berseni untuk buat kerja2 photoshop ke, melukis, editting, setting2, cut, tacap sana tacap sini.. aku memang kurang mahir..aku ni bukan pakar komputer nak duduk 12 jam depan pc je...aku nak gi main badminton lagi, ronda2 pasar malam cari jeans bundel, merembat dengan keter toyota aku, ehh banyak lagi la kerja aku......hehehe..sebab tu korang baca blog aku tulisan panjang2.. sebab aku cuba mengimbangi kelemahan aku dari segi graphic interface..(ape aku mepek ni)

Okey bagi yang belum kenal sape Suria Lekat lekitGurl ni, korang boleh terjah Blog dia kat sini :

http://lekatlekitgurl.blogspot.com

Sedikit pengenalan ; Suria ni dulu agak femes la sebagai DJ web radio... aku kenal dia ni di awal2 menceburi dunia blog, sebab dia selalu terjah dan komen blog & Fb aku.. kira jiran blog la nih.. dia ni jugak selalu buat lawak maknyah dengan aku.. hahaha... kadang2 korang tengok komen dan sembang2 antara aku dengan dia mcm ada gaya2 maknyah mak hayam segala tengah bergosip tu jgn korang keliru lak.. itu watak 'mak' yang terbawak2 masa borak dengan cik kak DJ meletop ni kau... opsss ter'Nyah' pulak.. sentap mak.. tak kose... yang Haaadoo.....

Okey2.. sekali lagi terima kasih pada Nyah Suria Lekat lekit Gurl @ abbyfunny.. semoga bertambah maju dalam dunia blogging dan semoga mendapat anak yang comel, tak lama lagi tu... nanti dah nak due bersalin tu.. ko bukak la blog aku ni...tenung gambar aku lama2 tau... kot kot rezeki ko, ko terkenan kat muka aku.. dapat la anak laki yg hensem dan comel kan kan... :)


p/s Probono adalah bermaksud kerja secara percuma, tanpa bayaran. ia adalah bahasa latin yang selalu digunakan di dalam mahkamah dan dunia guaman.. aku tau pun dari banyak tengok drama lawyer2 hollywood...

8 comments:

  1. heheeee :) thanks to Mrs Suria.. :)

    ReplyDelete
  2. btul..btul..btul..
    sesuai sgt effect header dgn konsep rasa hati..:)

    ReplyDelete
  3. sempat mak jenguk blog ko sblm gi klinik... x kose mak nak tenung muka ko lama2 Nyah.. Seram mak bila pk anak mak kuar2 ada misai.. Auww.. tak rela! Pasal Dj online radio tu dah lama Nyah... ramai blogger tak tahu skali ko tau lak Nyah.. kekekeke

    ReplyDelete
  4. lor..kak lekit nie dj ker duluuuuuu... ekekekkeke.. baru tahu...

    ReplyDelete
  5. lama sangat tak datang sini, tgk2 dah tuka header :D very nice!

    ReplyDelete
  6. Nyah suria : hahaha, ko selalu sebut sangat pasal misai2 ni nok.. kang tak pasal2 kang.. :) hahahaha mak pun tau ko dj dari sumber2 yang disahkan la.. :) hehehe

    Bambam : tu la pasal.. dia ni banyak bakat yg disembunyikan..salahsatunya.. dia pandai bela 'anak bulu2' hahahaha

    Fatehah : mana menghilang? bz study ke?

    AD : nak tanya ape?

    ReplyDelete

Tempoyak 101

Assalamualaikum. Apakah sakti benar tempoyak ini? Tempoyak ini mitos atau urban legend dia banyak, sama banyaknya ia dengan mitos ...