March 26, 2011

Setting Template Baru

Assalamualaikum.....

Okey, memandangkan aku telah mendapat banyak komen2 dan kritikan membina dari pembaca2 yang amat aku hargai, maka aku telah mengambil nasihat yang terbaik iaitu

  1. Jadikan entry kemas dan simple untuk mengelakkan mata diorang sakit masa membaca
  2. Tukar template background yang konon2 abstrack, buat semak je..
  3. Kemaskan header, sorry tang ni aku belum buat lagi, so sementara waktu aku letak Blog title ringkas je kat atas tu (RASA HATI)
  4. aku dah betulkan kaler2 yang terlibat, baru aku perasan selama ni banyak tulisan aku kat widget hilang, sebab aku salah setting tulisan warna hitam ikut background jugak...
  5. aku masih perlukan sebarang komen dari blogger2 yang memang terer dan rajin main setting2 template...
  6. tolonggg aku... bantu aku... sapa yang terer wat header, aku reti buat tapi aku tak cukup kreatif dan istiqamah (macam ke arah malas je)
  7. aku sendiri suka tengok template baru ni, tapi takkan aku nak syok sendiri je kan.. jadi pada sapa2 yang rasa template baru aku ni mcm hampeh.. sila komen ..aku hargai komen korang.. :)
  8. terus2kan membaca Rasa Hati aku.. semoga kita menjadi lebih rapat di dunia maya dan juga sebenar..

4 comments:

  1. aD pun pakai template mcm nie jugak.. blogger in draft.. sng.. xyah nk main2 ngan html code.. pening satg...header je buat sndri.. hehhe :)

    ReplyDelete
  2. Mak suka nyah.. kemas. header je takde.

    ReplyDelete
  3. yes keep it simple

    less is more

    ReplyDelete
  4. :) terima kasih untuk Feedback korang :)

    ReplyDelete

Tempoyak 101

Assalamualaikum. Apakah sakti benar tempoyak ini? Tempoyak ini mitos atau urban legend dia banyak, sama banyaknya ia dengan mitos ...