September 5, 2011

Sample Miniature Perfume Untuk Pelanggan

Assalamualaikum..

Kali ini sumpah aku buat entry pendek, selalu aku taip standard minimum 4-5 pages. Teringin sangat aku nak rasa buat entry pendek.

Dulu korang pernah baca entry post aku bertajuk 'Muslihat Kaunter Perfume di Shopping mall'  tak? sekarang aku nak tunjuk gambar, apa yang aku dapat masa aku teman family pergi shopping perfume dekat Parkson Sunway Piramid 2 minggu lepas.

free gift yang boleh di pow, perfume dibeli secara single bottle dan bukan Pakej, jadi takde after shave, deodorant dan body shampoo semua ye, (sila abaikan pesanan ini jika anda pembeli-belah tegar) tenkiu :)

Okey, itu je aku nak tulis, selain miniature dalam gambar di atas, ada banyak lagi dapat seperti Beg baju Dunhill dan toiletries bag, tapi aku malas nak tangkap gambar.  Nak tulis pasal ini saja je nak buktikan kreadibiliti tulisan-tulisan lepas.

Kepada Pembaca yang blur masa baca entry ni, sila rujuk kepada entry Muslihat Kaunter Perfume di Shoping Mall terlebih dahulu.... Untuk bacaan sila Klik SINI

Sekian terima kasih.

P/s Amacam? pendek tak entry kali ni? pendek kan? wahhh aku  bukan pesakit compulsive Over-writing syndrome..  hehe :)

16 comments:

  1. hip hip horaaayy.. pendek kan shila!!.. yeayyy aku berjaya!!!

    ReplyDelete
  2. sangat pendek.. tp lau g link yg asal2 tuu..pnjg btoi..hahhaa...

    pendek2.. tahniah anda berjaya.. lalaa..

    IKAR.. DAMAK.. nnt bg ann duit rayee eaa.. :P

    ReplyDelete
  3. arghh.apesal pendek sangat nei.tak puas lah baca entry pendek pendek.hahahahaha.

    ReplyDelete
  4. tahniah! kependekan entry ni memang terserlah..

    ReplyDelete
  5. tahniah..hehe..tp plik la pulak bila dh pendek..xpuas baca..ad jugak kena baca enrty ni banyak kali ..=p

    ReplyDelete
  6. ikar!!!! pendek sangat..mood baca entry ko tak sampai klimaks pun... *boikot entry pendek drpd ikar* haha

    ReplyDelete
  7. Nie je ke? Hahahahaha!!!!

    ayat yg 1st kluar dr mulut aku lepas bace entry nie...hahahaha!!!

    Miniature tue jual kat jln TAR sepoloh hengget!!!! padahal free tanpa ragu-ragi..

    dulu keje sogo slalu dapat dari cik sally, miss rosalinda ayamore xpun dari miss jaja..
    (diorg nie ingt aku lagi ke x ek? Auwww!!! meletop mak byk perfume dulu...)

    ReplyDelete
  8. wawww...

    macam tak percaya ada entry pendek dari ko... ahahah...

    ReplyDelete
  9. ha a la...pendek..dh gosok mata byk2 kali..mmg sah pendek..tapiiii..cam x lengkap lak idup ni..hihihi..

    ReplyDelete
  10. kalau panjang dekat doploh kali gak aku ulang nak paham kan.seb baek pendek.hahha

    p/s : cobaan menipu kaw.lalala

    ReplyDelete
  11. awat pendek sgt ni? macam aneh pulak aku rasa baca belog ko dgn entri pendek cenggini..ahaha..

    ReplyDelete
  12. Semua di atas : hehehehe. harap2 entry pendek aku yang ni bukan petanda buang tebiat... fuhh fuhh fuhhwangg.. ok dah jampi dah., :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...